Select your currency
Euro
Shipping from our European store
HK$
Hong Kong Dollar
Shipping from our Hong Kong warehouse
$
US Dollar
Shipping from our U.S.A. warehouse
Stone Island online kopen

Stone Island shop by Vousten Fashion

Stone Island: functionele en stijlvolle herenkleding

De combinatie van innovatie en stijl leidt tot interessante creaties. De moderne man gaat met zijn tijd mee. Dat betekent dat ook de garderobe afgestemd is op de identiteit van de man. Een formidabel voorbeeld van hoe stijl en innovatie succesvol samengaan is Stone Island. Dit Italiaanse merk wordt wereldwijd geroemd om hun specialisatie in oppervlaktebehandeling van stoffen en verftechnieken. Deze unieke werkwijze maakt dat de kleding duurzaam, smaakvol en perfect afgewerkt is. Het levert kleding op die voldoet aan de veeleisende moderne man.

Het merk Stone Island

Het merk, dat al meer dan dertig jaar bestaat, is bekend om zijn herkenbare logo. Het kompas op de linkermouw, de Patch genoemd, is afneembaar. Het is een toepasselijk logo, want met de stonewashed-techniek is SI voorloper in kwalitatieve spijkerbroeken en jassen. Stone Island test materialen en functies om tot het beste resultaat te komen. Door samen te werken met gerenommeerde ontwerpers, is SI ook in staat originele ontwerpen te verwezenlijken. Dit uit zich in vele collecties die over de jaren zijn uitgebracht. Het gebruik van innovatie en design komt op een sublieme manier samen en levert moderne herenkleding op. Doordat het merk continu technologisch geavanceerde experimenten uitvoert op stof en ontwerp, ontstaan zo de beste creaties van de herenmode-industrie. Hierdoor zijn de Stoneisland creaties duurzaam, degelijk, modern en zeer praktisch. Zonder in te boeten op comfort bestaat de kleding uit thermogevoelig materiaal, aantrekkelijke kleuren, lichtgewicht polyester, Kevlar, niet-geweven stoffen en gelaagd textiel. Stone Island herdefinieert mode, dat vooral te merken is aan de populariteit onder de jonge generatie. Vele mannen hebben het ontdekt hoe het merk een waardevolle toevoeging is aan hun garderobe. 

Stone Island Online

De kleding van dit superieure merk is beschikbaar bij Voustensports.com. Het is de meest complete Stone Island winkel met een overzichtelijk aanbod, een eenvoudige bestelprocedure en hoge klantbeoordelingen. Op Voustensports.com zijn artikelen te vinden waaronder jassen/ jacks, broeken, knitwear, sweatshirts, polo's, overhemden, bermuda's, schoenen, pullovers, tassen, petten en accessoires. Vousten Mode is deskundig op het gebied van dit gevierde merk van oprichter Massimo Osti. Naast het online aanbod is het bij Vousten Mode tevens mogelijk om op locatie aan de Hoofdstraat 81 in Schijndel de kledingstukken te bekijken en passen. Deze functionele kleding, met prachtig design en uiterlijk, is zeer geschikt voor de moderne en modebewuste man. In de showroom is het assortiment van deze design kleding aan te treffen. Elke klant wordt hartelijk ontvangen en wanneer gewenst wordt er advies op maat gegeven.