Select your currency
Euro
Shipping from our European store
HK$
Dollar de Hong Kong
Shipping from our Hong Kong warehouse
Rouble russe
Shipping from our European store
$
Dollar US
Shipping from our U.S.A. warehouse

Short de bains Stone Island

Accueil»Short de bains

Stone Island zwembroeken bij Vousten

Stone Island is het populaire merk van de gehele collectie bij Vousten Sports. De duurzame kleding van Stone Island is stijlvol en heeft een sportieve look. De exclusieve kleding van het merk Stone Island is geliefd bij jongeren, maar ook zeker bij de oudere generatie. Naast de mooie Stone Island jassen, truien, broeken en accessoires heeft Stone Island ook zwembroeken van een ultieme kwaliteit stof. Net als alle andere kledingstukken hebben deze zwembroeken een Stone Island badge waarop een kompas staat afgebeeld met aan beide kanten de merknaam. 

Word je enthousiast van functionele en duurzame kleding gemaakt van innovatieve materialen? Dan past Stone Island goed bij jou. De Stone Island kleding is van uitzonderlijke kwaliteit en gaat jaren lang mee!

Het kompaslogo van Stone Island op zwembroeken

Stone Island je herkent het vast als dat merk met een kompaslogo op de linkerkant van kleding, maar wat is eigenlijk het verhaal achter het merk Stone Island? In 1982 is het merk Stone Island opgericht door Massimo Osti. Massimo was een Italiaanse ontwerper. Hij ontdekte een nieuwe stof waar hij iets mee wou doen alleen deze paste niet tussen de kleding van zijn eigen Italiaanse merk: C.S. Company. Hierdoor richtte hij een nieuw merk op genaamd: Stone Island. Met dit innovatieve materiaal werden Stone Island zwembroeken gemaakt.

Waar komt de naam Stone Island vandaan? Massimo was geïnspireerd door de uniformen van militairen en zijn liefde voor de maritieme branche. Hij las veel uit boeken van prozaschrijver Joseph Conrad die hoofdzakelijk gingen over het gevaarlijke leven op zee. De hoofdonderwerpen ‘Stone’ en ‘Island’ uit deze boeken werden samengenomen tot het merk Stone Island. Net als alle andere kleding hebben de zwembroeken ook een patch op de linkerkant van de broekspijp. De patch met het kompas symbool is een militaire badge die ode aan de maritieme sector geeft. In tegenstelling tot de meeste kleding van Stone Island hebben deze zwembroeken geen afneembaar embleem, maar een mooi verwerkte logoprint.

Wat maakt een Stone Island zwembroek uniek?

Stone Island zwembroeken staan bekend om duurzaamheid, de tijdloze designs en de hoogwaardige kwaliteit stoffen die zijn gebruikt. Het merk onderscheidt zich door de vindingrijkheid in materiaalgebruik en verf- en breitechnieken. Door deze gebruikte uitzonderlijke kwaliteit stof kan de zwembroek jaren lang mee. 

De zwembroeken van Stone Island zijn kenmerkend door de moderne lichte glimstof; gemaakt van het materiaal Polyamide. Daarnaast zijn de zwembroeken te herkennen aan de streep op de zijkanten van Ton sur Ton: een kleurencombinatie uit dezelfde kleursoort. De Stone Island zwembroeken geven een sportieve en tegelijkertijd een maritieme look door de verwerkte iconische logoprint op de linkerkant van de zwembroek. Naast dat de zwembroeken van Stone Island mooi ogen zijn ze ook nog eens zeer comfortabel.

Waaruit bestaat Stone Island zwembroeken collectie van Vousten?

Geregeld breidt Stone Island hun basiscollectie uit in de nieuwe seizoenskleuren en wordt er ieder jaar gebruik gemaakt van innoverende materialen en stoffen door middel van de nieuwste technieken. Vousten heeft een uitgebreid Stone Island assortiment waaronder de zwembroeken. De zwembroeken zijn verkrijgbaar in een type model met een elastische tailleband. Met behulp van een aantrekkoord kun je de zwembroek aantrekken totdat hij mooi aansluit op jouw figuur. Verder heet de broek twee steekzakken aan de voorkant en aan de achterkant een zak met klittenband. 

De Stone Island zwembroeken zijn bij Vousten verkrijgbaar in diverse kleuren. Ben je een liefhebber van een basic kleur die je makkelijk kunt combineren? Vousten heeft zwarte, donkerblauwe en grijze Stone Island zwembroeken in het assortiment. Wanneer je toch liever voor een vrolijke en zomerse look gaat hebben wij ook groene en blauwe Stone Island zwembroeken. Wil je een totale maritieme look passend bij het logo van Stone Island? Ga dan voor onze legergroene Stone Island zwembroek! Voor de dagelijkse of sportieve outfit hebben wij bij Vousten ook Stone Island broeken.

Stone Island short de bain bleu (33886)
€ 145,00
Stone island short de bain vert armée (33767)
€ 145,00
Stone island short de bain bleu (33766)
€ 145,00
Stone island short de bain gris (33887)
€ 145,00
Stone island short de bain vert (33888)
€ 145,00
Stone Island Short De Bain Bleu Foncé (32079)
€ 145,00

Vousten Sports obtient un score de 4,7 / 5 sur la base de 171 commentaires.