STONE ISLAND VIDEO LOOKBOOK SS18

De New York Fashion week heeft de spits afgebeten begin februari en de laatste collecties zijn afgelopen week tentoongesteld op de catwalk. Stone Island heeft al eerder huur nieuwe Lente/Zomer collectie (SS18) uitgebracht. Maar nu is er ook een video uitgekomen waarin kledingstukken van het zogenaamde Shadow Project SS18 worden getoond. In deze nieuwe ‘Shadow Project’- collectie zijn nieuwe stijlen en innovaties te zien die allen geïnspireerd zijn op samensmelting en substractie van stijlen, stoffen en functionaliteit.

De nieuwe collectie maakt gebruik van stoffen en texturen, met daarop felle flitsende van kleuren en opvallende prints. De gebruikte stoffen zijn multidimensionaal en bieden een contrast tussen ondoorzichtigheid en transparantie, met aardetinten en neutrale kleuren waardoor een meer gedempt contrast gevormd wordt met de opvallende stukken.

Natuurlijk blijven de gedetailleerde en functionele afwerkingen die het merk Stone Island zo kenmerken, ook voor dit Shadow Project terugkomen.

Ben je geinteresseerd in dit ‘Schaduw’ – project van Stone Island, bekijk dan hier het Video Lookbook!